Avsnitt 14 – Jessica Granlund om självhushållning och hållbara relationer till djur och natur

Jessica Granlund är djurhomeopaten, snickaren, och landsbygdsföretagaren som gjorde verklighet av sin barndomsdröm om att kunna rå om sitt eget hus. Hon flyttade ut till skogen i Petalax och blev självhushållare. Tillsammans med sin man och sina två barn har hon byggt upp en gård där det mesta cirklar kring alla de djur som finns på gården. Vi träffas för att samtala om hennes insikter om relationen mellan djurens, naturens och människans välbefinnande.

Editering: Tommi Ranta

Alla poddar finns på AnchorSpotifyGoogleRadioPublicBreakerSoundcloud

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s