Halvvägs genom världar i omställning – vad tänker du?

Nu är hälften av den här omgången av omställningsberättelser publicerade här på bloggen. En del feedback har jag fått som kommentarer på Facebook-sidan och som personliga meddelanden. Men jag skulle förstås gärna veta vad alla ni som tagit er tiden att lyssna tycker om berättelserna. Vilka tankar väcker berättelserna hos er? Kanske någon som lyssnat känner att även ni sitter på en helt egen omställningsberättelse. Det här projektet handlar inte bara om att förmedla dessa utvalda berättelser till omvärlden. Jag vill också att bloggen och berättelserna ska kunna koppla ihop de som bär på liknande berättelser och tankar om livets hållbarhet i smått och i stort.

Nya världar skapas aldrig i isolation. För att bli något större än en tanke eller ett enskilt personligt ‘projekt’ krävs kommunikation och samarbete mellan många olika aktörer. Därför är också dina idéer och tankar värdefulla. De bidrar till att stärka känslan av att vara delaktig i ett större sammanhang som skapa nya verkligheter, lösningar, sanningar och till sist också nya hållbara världar. För i slutändan handlar detta inte bara om enskilda berättelser utan om hur du och jag tar till oss de berättelserna, hur vi kanske inspireras av dem att själva skapar något nytt i vår egen lilla/stora värld.

Jag skulle därför hoppas att du tar dig tiden att lägga in en kommentar här under det här blogginlägget eller på Facebook-sidan om poddavsnitten väckt tankar och idéer hos dig. Det går också bra att skicka ett email på emailen maria.ehrnstrom (at) gmail.com. Efter att alla poddavsnitt publicerats hoppas jag kunna publicera några av dessa kommentarer (anonymt om så önskas).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s